• Korpa je prazna

Tri pregrade za
flašice

Sa tri pregrade za flašice u svakom trenutku ćete znati gde se nalazi baš ona koja vam je potrebna. Zaboravite na situacije u kojima rovarite po dnu torbe dok beba nema nimalo milosti prema vašem sluhu, sada ćete odmah znati šta vam je potrebno i što je još bitnije - gde se tačno nalazi.

Pregrada za mokre
stvari

Sve mokre stvari koje se nakupe dok ste van kuće sa vašom bebicom biće sigurne na jednom mestu koje je obloženo nepromočivom tkaninom i u potpunosti je odvojeno od ostatka torbe. Lako se dolazi do ove pregrade sa unutrašnje strane, što se pokazalo izuzetno korisno u trenucima presvlačenja, jer možete odložiti mokre stvari u ovaj odeljak koristeći jednu ruku.

Skrivena pregrada za
vredne stvari

Stalno tražite telefon, ključeve, kao i novčanik po torbi? Od sada više nema potrebe za stresom kada ne uspevate da ih pronađete. Sve vredne stvari biće uvek na sigurnom u pregradi za vredne stvari koju ova torba ima.

Pregrade sa strane
za kišobran i vlažne maramice

Počinje kiša? Potrebne su vam hitno vlažne maramice? Nema više brige oko toga kako ćete što brže doći do njih! Ova super torba za mamu ima sve pregrade koje mogu da vam padnu na pamet.

Obilje pregrada unutar
torbe

Ova torba će vas učiniti najorganizovanijom osobom na planeti! Sve što može da vam zatreba ima svoje mesto u torbi i smanjuje vreme pretrage na minimum.

Još nekoliko cool fora

Koje mamama olakšavaju svakodnevnicu

USB port

Za punjenje telefona ili grejanje flašice

Zakačke za kolica

Za slobodne ruke tokom šetnje

Termo folija

Za pregradu koja održava temperaturu flašica